På västkusten finns det ett blomstrande utbud av konferens- och kickoffmöjligheter. Naturnära eller lyxigt, det finns något för alla.

Göteborg är ett av Sveriges underverk. En stor stad med många möjligheter, karaktäriserad av sin närhet till havet. Om du planerar en storslagen kickoff tillsammans med dina medarbetare är denna stad det självklara valet.

Djuren i Bohuslän

När vi tänker på Göteborg tänker vi ofta på fisk och skaldjur. Men vill du hålla en storslagen konferens borde du prova att resa några mil utanför Göteborg, till Bohuslän. Där finns hotell och konferenslokaler som ger dig en mer exotisk och främmande upplevelse. Bevarat i hjärtat av Bohuslän kan du och dina medarbetare diskutera det kommande året samtidigt som ni omges av djur i en K-märkt kultur. Låt en guide leda er genom en miljö med tigrar, vargar och andra rovdjur. Som om inte det vore nog får ni även möjlighet att möte djuren på nära håll. Självklart finns här också fantastisk mat att avnjuta. En konferens ni sent glömmer!

När det handlar om lyx

Att spela på ett säkert kort går sällan snett. 25 minuter från Göteborg-Landvetter finns ett renodlat konferenscenter som vet vad de sysslar med. Möten blir som bäst i stimulerande miljöer där allt finns tillgängligt. Här kan ni njuta av sjöutsikt från rum utrustade med den senaste tekniken. God mat och dryck i stora salonger erbjuds också på denna plats. Efter en lång dag av workshops, mat och dryck vill man slappna av. Då föreslår vi att ni besöker den fantastiska relaxavdelning där bastu, pool, gym och varmbad finns tillgängligt. Service och engagemang är viktigt för att du som gäst ska trivas. Varför då inte välja de som kan det bäst?