Är det någonstans det händer så är det i Stockholm. Att hålla en konferens i Sveriges huvudstad är inte illa. Oavsett om du redan finns på plats eller reser från annat håll finns det mängder av alternativ.

Stockholm kan erbjuda väldigt många spännande möjligheter för din konferens. Hotell, restauranger, specialiserade konferenscenter men också innovativa alternativ finns.

En biofåtölj är aldrig fel

Både i Stockholms absoluta centrum och i omkringliggande kommuner finns ett stort urval av biografer. Denna typ av lokal har blivit allt vanligare att man håller sina föreläsningar i. Både arkitekturen och akustiken är perfekta för en pampig presentation. Besökarna sitter bekvämt i fåtöljer och omgivningen ger goda förutsättningar för att använda sig av ljud och bild. Oftast kombinerar man detta med en trevlig tillställning av mat och dryck på annat håll. Men ibland handlar det om att skapa en så genuin känsla som möjligt. Poppa popcorn, fyll upp läskmuggarna, kombinera det med riktigt hög musik och gör hela din presentation till en actionfilm som du spelar upp på duken. Det kommer alla att komma ihåg!

Hotell – ett säkert kort

Dagens hotellkedjor erbjuder ofta väldigt bra möjligheter för dig som söker efter en plats där allt är kombinerat. Allt från de största hotellkedjorna till de mindre, enskilda aktörerna kan bistå med mat, dryck, lokaler och boenden för besökarna. Man är ofta rädd att det ska framstå som tråkigt och oinspirerande att hålla sin konferens på ett hotell eftersom det är ett så vanligt alternativ. Men tänk absolut inte så. Allt handlar om vilket hotell och vilken konferenstyp du väljer. Det finns hotell som erbjuder konferenser i kastell, vinkällare, på tivoli eller ute på sjön

Ta gärna kontakt med en verksamhet som specialiserat sig på just arrangemang och konferenser, där finns många!