Malmö, Sveriges tredje största stad och kanske också den mest internationella av alla Sveriges städer. Här finns ett stort utbud av konferensmöjligheter i en stad som ständigt växer!

Ett stenkast ifrån Köpenhamn ligger Sveriges mest mångkulturella stad. Malmö kan erbjuda upplevelser från världens alla hörn och det finns mycket att se och göra här. Sveriges högsta byggnad, vackra torg i mängder, en tur i kanalen. Här finns mycket att uppleva samtidigt som du kan arrangera en storslagen konferens.

Högsta huset i Sverige

Ett av Sveriges nya landmärken, beläget i Västra Hamnen i Malmö, kan hjälpa dig att arrangera en konferens som verkligen uppskattas. Hela 190 meter upp i detta bostadshus finns en lokal med en utsikt du aldrig tidigare skådat på svensk mark.

Västra Hamnen är ett unikt område. För 15 år sedan var här tomt. Idag är det en stor stadsdel byggd med revolutionerande arkitektur och miljövänliga lösningar. En upplevelse som kan ge dig och dina kollegor ett helt nytt perspektiv på stadsutveckling. Att havet bara är ett stenkast ifrån gör knappast saken sämre.

Från domstol till konferenslokal

Malmös gamla hovrättsbyggnad bjuder på möten och konferenser i en lokal präglad av skånsk historia. Bara ett stenkast från centralstationen är det ett utmärkt centralt alternativ.

Förr i tiden satt Skånes vassaste jurister, advokater och domare ihop med vittnen och åtalade här. Idag består byggnaden av kontor och konferenslokaler. Byggnaden har uppdaterats och renoverats med ett fokus på teknik och innovation. I dessa lokaler får du möjlighet att hålla en ytterst intressant konferens där du med hjälp av ny teknik kan skapa presentationer och framträdanden som besökarna aldrig upplevt förut. För att göra denna dagen fulländad har du möjlighet att arrangera en riktigt pampig fest med fantastiskt god mat och exklusiv dryck från alla världens hörn.